• 1.JPG
  • 551628_457989297556479_526964194_n.jpg
  • DSCN5828.jpg
  • DSCN5831.jpg
  • IMG_1067.JPG
  • IMG_1527.JPG
  • IMG_7145.JPG
  • Moi10269.jpg
  • Moi10271.jpg
  • SDC19096.JPG

КОНТАКТИ

Адрес: гр.Етрополе 

ул.”Ген.Гурко”№8,

тел.:0720/6 21 44

         0720/93301:

e-mail: cdg1_m.gavrilova@abv.bg

Новини

Обявление за набирането на предложения зa доставка на плодове и зеленчуци ,мляко и млечни продукти по схема „Училищно мляко“ и „Училищен плод“

. Публикувана в Новини

Прикачания:
ФайлОписаниеРазмер на файла:СъздаденПроменено
Свали този файл (Obqvlenie.pdf)Obqvlenie.pdfОбявление1164 КБ2019-05-08 08:562019-05-08 08:56

ЦДГ „Слънчице“ стана на 55 години

. Публикувана в Новини

IMG 2172

В навечерието на любимият празник на всички деца – 1-ви юни екипът и възпитаниците на ЦДГ ,,Слънчице’’ отпразнуваха своя 55-ти рожден ден с прекрасно тържество, което се състоя в самата детска градина. За всички деца, възпитаници на учебното заведение денят се превърна в истински празник. По случай рождения ден беше организирана празнична програма, в която участие взеха децата от 1-ва до 4-та група.

Тържеството беше открито от директорът на детската градина - г-жа Павлина Златарева, която се обърна с мили думи към всички деца на учебното заведение. Непосредствено след нея, думата беше дадена и на заместник-кметът Венета Гергова, която също бе сред гостите на тържеството. На всички деца тя пожела да са здрави, да имат едно незабравимо детство, което завинаги да остане запечатено в спомените им. Поздрав беше отправен и към целия колектив на детската градина, с пожелания за здраве, успехи в личен и професионален план и да продължават да се грижат за децата със същата любов и отдаденост, както и до сега.

ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ’’ ОТПРАЗНУВА СВОЯТА 54-ТА ГОДИШНИНА

. Публикувана в Новини

IMG 7125

Броени дни преди 1-ви юни – Денят на детето, ЦДГ ,,Слънчице’’ отбеляза своя 54-ти рожден ден с празнично тържество, което се състоя в самата детска градина. За всички деца, възпитаници на учебното заведение денят се превърна в истински празник. По случай рождения ден беше организирана празнична програма, в която участие взеха децата от 1-ва до 4-та група.

,НИЕ, ДЕЦАТА ОТ ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ‘‘ ЗНАЕМ, ЧЕ ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ‘‘

. Публикувана в Новини

1

На 3 декември децата от III-та група на ЦДГ ,,Слънчице‘‘ доказаха пред своите родители, госпожи и гости на тяхното тържество, че знаят, че едни от най-важните неща за човекана този свят, са семейството и близките за него хора.

ДЕЦАТА ОТ ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ‘‘ ПОСРЕЩНАХА ЗИМАТА

. Публикувана в Новини

IMG 1420

28 ноември се превърна в малък празник за децата от II-ра група на ЦДГ ,,Слънчице‘‘, които с веселото си тържество показаха на своите родители, че обичат зимата и я очакват с голямо нетърпение. Разбира се, зимата няма как да дойде, преди да сме изпратили есента. В своите песнички и стихотворения, с които показаха колко много знаят, дечицата разкриха колко важен сезон е есента, поради това, че красивата есен ни дарява с богата палитра от най-различни плодове и зеленчуци, които са важни за здравето на хората.

В ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ‘‘ ОТКРИХА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

. Публикувана в Новини

IMG 1065

На 10 октомври ЦДГ ,,Слънчице‘‘ постави началото на новата учебна година и посрещна най-малките си възпитаници от I-ва група, която тази годинасе състои от 26 деца. Възпитатели на най-малките ще бъдат госпожа Виолета Николова и госпожа Виолета Лазарова.

Днешният 10 октомври бе една пъстра палитра от радост, усмивки и настроение. С огромно нетърпение ръководството на ЦДГ ,,Слънчице‘‘ посрещна най-малките, които прекрачиха прага на един съвсем непознат за тях свят.

ВЕСЕЛА ПРОГРАМА, ПОД МОТОТО ,,ДА ОПАЗИМ ПРИРОДАТА И СЕБЕ СИ ЧИСТИ‘‘ , БЯХА ПОДГОТВИЛИ УЧИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НА ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ‘‘

. Публикувана в Новини

IMG 5477

Тържеството се проведе на 31 май и бе по повод 53-та годишнина на детската градина и 1-ви юни- Ден на детето. По време на цялата програма, малчуганите на ЦДГ ,,СЛЪНЧИЦЕ‘‘ бяха обзети от емоции и вълнение, като изгаряха от нетърпение да покажат на какво са ги научили техните възпитатели.